Om mig

Mitt foto
En glad, positiv tjej som är med på det mesta. Är med i en pysselgrupp som heter Eget hantverk, vi träffas varannan vecka och umgås, en gång om året gör vi en resa. Jag jobbar på ett demensboende & jag älskar det. Min familj är naturligtvis det viktigaste jag har...vad skulle jag göra utan dom?

torsdag 30 oktober 2008

Idag var en händelserik dag!

Japp idag skulle jag visa Tompa vägen till våran campingplats där vi ska stå den 8/11. Jag har ju bara åkt den vägen 1 gång & då satt jag som passagerare så jag trodde ändå jag kunde vägen något så när. Ja, det börja med att vi missade första avfarten (kampås?) sen visste jag att det fanns nog en väg som hette Skabo, den missade vi oxå. Fast inget negativt som inte har något possitivt med sig! Nu vet vi var hembygdsgården i Fagered ligger eller var det församlingshemmet? ha,ha!!!! Vi fick vända om i alla fall & hittade skylten Skabo & sen var det bara raka spåret till kusin A & våran campingplats. Så nu är förfesten räddad! Eller vad säger Fagereds-borna? Tack för det goda kaffet, kakorna & det trevliga sällskapet....Sen när vi kom hem, såg jag att Koffe hade ringt. Ringde upp på en gång (faan va nervig man är) dom skulle åka hem från Falun idag. Trodde det värsta, dom hade missat tåget! Nej, tack å lov så illa var det inte men nästan. Tåget från Falun var försenat 1timma, skulle missa Gbg-tåget med 6 min. Ja här sitter man & kan inget göra men han skulle kolla upp andra tåg. Fick tag på dom igen men då viste han inte vad han skulle göra, ev får vi köpa nya biljetter. Så faan heller, leta upp en info säg att det inte var erat fel & att Sj får fixa till detta fel. Sagt å gjort efter 10min ringer Koffe igen. Det är ordnat morsan!!! Vi kommer med 20.10 tåget till Götet & där möter en taxi upp & kör oss till Vbg, faan vad gött! Det löser sig alltid även med nerviga morsor!!!

4 kommentarer:

Veronica sa...

Men asså har dom bokat biljetter så brukar SJ vänta in försenade tåg, dom ser ju om vissa resenärer ska vidare med andra tåg så då måste dom vänta in.. Har vart med om det förr så jag vet :p Men bra att dom fixade det så du slipper oroa dig :)

LOTTA sa...

Javisst är det knepigt biljetterna var ju bokade å det rörde sig bara om 6 min. Men dom vänta inte in så dom fick vänta 1 timma på nästa tåg. Men då fick sj boka taxi från gbg i & med det sista tåget till vbg redan hade gått. Men det är ju deras förlust. Så istället för att vara hemma vid 24tiden så var dom hemma 1.30.

Veronica sa...

Knepigt! Har aldrig hänt mig att jag missat ett tåg, dom har alltid väntat in en, även om man fått springa mellan tågen.. Men men sj kan la bråka dom med :p

elmelts sa...

När vill du att förfesten ska börja, magnus undrar så att han är hemma då :D

Bloggarkiv

Sökmotor

Anpassad sökning